Show-uri cu dansatori profesionisti

Te ajutam sa creezi o atmosfera fabuloasa, indiferent ca organizezi o nunta sau o petrecere speciala, la care vrei ca toti invitatii sa se distreze! Afla mai multe

Cursuri de dans pentru copii

Da aripi copilului tau prin dans! Contacteaza-ne si programeaza-l la un curs. Citeste mai mult

Lectii de dans pentru nunta

In cea mai importanta zi a vietii voastre, dansul reprezinta preludiul fericit al unei vieti impartite la bine si la greu… Citeste mai mult

Cursuri de pole dance

Fara inhibitii… dans la bara!

Considerat in trecut unul dintre cele mai vulgare, dansul la bara isi schimba conotatiile si, in prezent devine o categorie demna de luat in seama in cadrul concursurilor de dans sau a competitiilor sportive.

Atunci cand auzim termenul de dans la bara gandul ne duce la un spectacol de streptease, insa acest gen de dans implica multe elemente de gimnastica. De aceea, in prezent se considera dansul la bara o proba de rezistenta in care atat femeile cat si barbatii isi pot demonstra capacitatile fizice si artistice.

Scoala de dans Movimento propune cursuri de dans la bara (Pole Dance) in cadrul lectiilor particulare, unde vei invata sa iti modelezi si tonifiezi corpul intr-un mod original.

Pentru a te numara printre cursantii scolii de dans Movimento, completeaza formularul online, disponibil pe pagina noastra de INSCRIERE si lasa-te purtat (a) de magia dansului la bara!

Info: Cursurile de dans la bara sunt disponibile numai in cadrul lectiilor particulare!

 

+ Formular de contact           + Despre lectiile particulare